Floridas segerrad fortsätter efter 5-3 mot San Jose

Florida Panthers är svårstoppat för tillfället. När laget mötte San Jose Sharks borta i SAP Center at San Jose på onsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3-5 (1-1, 0-1, 2-3) innebär att Florida nu har fem segrar i följd i NHL.

Första perioden var jämn. Florida inledde bäst och tog ledningen genom Ryan Lomberg efter 12.30, men San Jose kvitterade genom Mike Hoffman bara tre minuter senare. Efter 12.03 i andra perioden nätade Sam Reinhart, på pass av Oliver Ekman Larsson och Matthew Tkachuk och gav Florida ledningen. Florida var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-3 och matchen med 5-3.

Det här betyder att San Jose är kvar på åttonde och sista plats, och Florida stannar på andra plats, i tabellen.

Nästa motstånd för San Jose är St Louis. Florida tar sig an Los Angeles borta. Båda matcherna spelas fredag 17 november 04.30.