Floridas fina svit håller i sig efter 4-1 mot Arizona Coyotes

1-4 (0-1, 0-0, 1-3) blev resultatet när Arizona Coyotes och Florida möttes i ASU Multi-Purpose Arena på onsdagen. I och med detta har Florida fem raka segrar i NHL.

Florida Panthers tog ledningen efter tio minuters spel, genom Carter Verhaeghe.

Andra perioden blev mållös. 3.17 in i tredje perioden nätade Arizona Coyotes Alexander Kerfoot och kvitterade.

7.56 in i perioden slog Sam Reinhart till på pass av Aleksander Barkov och Carter Verhaeghe och gav laget ledningen för Florida.

Efter 8.38 nätade Matthew Tkachuk och ökade ledningen för Florida.

Efter 17.39 nätade Gustav Forsling och ökade ledningen för Florida. 1-4-målet blev matchens sista.

Arizona Coyotes stannar därmed på femte plats, och Florida på andra plats, i tabellen.

Fredag 5 januari spelar Arizona Coyotes hemma mot NY Islanders 03.00 och Florida mot Vegas borta 04.00 i T-Mobile Arena.