Florida Panthers starkast – Sam Reinhart avgjorde mot Washington Capitals

Det blev en riktigt tajt match när Washington tog emot Florida i NHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där Florida var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (2-1, 0-2, 1-0, 1-0). Sam Reinhart blev matchhjälte för Florida med sitt mål blott 15 sekunder in i förlängningen.

Första perioden var jämn. Washington Capitals inledde bäst och tog ledningen genom Anthony Mantha efter 10.45, men Florida Panthers kvitterade genom Oliver Ekman Larsson. Och Florida hann också ta ledningen, genom Aleksander Barkov. Efter 6.13 i andra perioden slog Connor McMichael till, och kvitterade för Washington.

Anthony Mantha gjorde dessutom 3-2 efter 15.51.

3.33 in i tredje perioden slog Evan Rodrigues till på pass av Gustav Forsling och Oliver Ekman Larsson och kvitterade för Florida.

Laget avgjorde matchen med 1.45 kvar att spela genom Sam Reinhart. Reinhart fullbordade därmed Floridas vändning.

Det här var Washingtons andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Floridas fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Washington nu ligger på femte plats i tabellen, och Florida är på tredje plats.

Nästa motstånd för Washington är New Jersey. Florida tar sig an Carolina hemma. Båda matcherna spelas lördag 11 november 01.00.