Efterlängtad seger för Columbus – steg åt rätt håll mot Tampa Bay

Det har varit en tung period med fyra förluster i rad för Columbus i NHL. Men hemma mot Tampa Bay bröts den tuffa sviten. Det blev 4-2 (1-0, 0-2, 3-0) i matchen i Nationwide Arena.

Columbus Blue Jackets tog ledningen efter sex minuters spel, genom Kirill Marchenko på pass av Dmitri Voronkov och Cole Sillinger. Efter 2.49 i andra perioden nätade Steven Stamkos, och kvitterade för Tampa Bay.

Conor Sheary gjorde dessutom 1-2 efter 4.35 på pass av Steven Stamkos och Erik Cernak.

Columbus vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 1-2 till 4-2 i tredje perioden. Det sista målet kom med 02.11 kvar av matchen.

För hemmalaget betyder resultatet femte plats i tabellen. Tampa Bay Lightning är på sjätte plats.