Efter nio förluster i rad – äntligen är sviten bruten för San Jose

Matchen mellan San Jose och Ottawa i SAP Center at San Jose slutade 2-1 (1-0, 1-1, 0-0). Ett skönt trendbrott för San Jose. Laget hade före söndagens hemmamatch nio förluster i rad i NHL.

San Jose Sharks tog ledningen efter sex minuters spel, genom Thomas Bordeleau assisterad av Fabian Zetterlund och Mikael Granlund. Efter 9.22 i andra perioden nätade Tim Stützle, framspelad av Jake Sanderson och Brady Tkachuk och kvitterade för Ottawa Senators.

San Joses Thomas Bordeleau gjorde 2-1 efter 14.40 på pass av Mikael Granlund och William Eklund.

Tredje perioden blev mållös, och San Jose höll i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var San Joses elfte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Ottawas tolfte uddamålsförlust.

Det här betyder att San Jose är kvar på åttonde och sista plats, och Ottawa stannar sist, på åttonde plats, i tabellen.