Edmonton bröt Washington segersvit

Efter fem segrar i rad i NHL för Washington så tog vinstsviten slut hemma mot Edmonton. Matchen på fredagen i Capital One Arena slutade 0-5 (0-2, 0-3, 0-0).

I början av matchen var Edmonton Oilers starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i slutet av perioden av Evander Kane och Ryan Nugent-Hopkins. Edmonton stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 0-2 till 0-5. Edmonton tog därmed en klar seger. I tredje perioden höll Edmonton i sin 5-0-ledning och vann.

Edmontons Connor McDavid hade fyra assists och Leon Draisaitl gjorde två mål och ett assist.

Washington Capitals stannar därmed på tredje plats, och Edmonton på sjunde plats, i tabellen.

Tisdag 28 november 04.30 spelar Washington borta mot San Jose. Edmonton möter Anaheim Ducks hemma i Rogers Place måndag 27 november 03.00.