Detroit avgjorde i förlängningen mot NY Islanders

Det blev en riktigt spännande match när NY Islanders mötte Detroit i NHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där Detroit var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (0-0, 0-1, 3-2, 1-0). Matchhjälte blev Lucas Raymond, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Det var först 18.46 in i andra perioden som NY Islanders tog ledningen genom Casey Cizikas assisterad av Bo Horvat.

Detroit var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter tre perioder var 3-3.

I förlängningen tog det 1.25 innan Detroit avgjorde till 3-4. Stor matchhjälte blev Lucas Raymond.

Det här var NY Islanders andra uddamålsförlust den här säsongen.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Detroit är på andra plats.