Dallas vann mot Pittsburgh

Dallas vände och vann borta mot Pittsburgh i NHL. Matchen på onsdagen slutade 1-4 (1-0, 0-2, 0-2).

Segern var Dallas fjärde på de senaste fem matcherna.

Pittsburgh tog ledningen efter 19.19, genom Bryan Rust framspelad av Jake Guentzel och Sidney Crosby. Efter 7.42 i andra perioden nätade Jason Robertson, framspelad av Craig Smith och Roope Hintz och kvitterade för Dallas.

Evgenii Dadonov gjorde dessutom 1-2 efter 16.06 på pass av Matt Duchene och Thomas Harley.

Dallas startade tredje perioden bäst och gick från 1-2 till 1-4 genom mål av Thomas Harley och Wyatt Johnston och avgjorde matchen.

Det här betyder att Pittsburgh är kvar på sjunde plats, och Dallas stannar på andra plats, i tabellen.

Fredag 27 oktober spelar Pittsburgh hemma mot Colorado 01.00 och Dallas mot Toronto hemma 02.00 i American Airlines Center.