Coronato och Coleman matchvinnare – Calgary vände och vann mot Vegas

Matchen i NHL mellan Calgary och Vegas i Scotiabank Saddledome fick se en vändning i sista perioden. Bortalaget Vegas hade ledningen i början av tredje perioden, med 1-0, men Calgary vände matchen och vann till slut med 4-1, efter kvittering av Matt Coronato, och sen avgörande mål av Blake Coleman.

Den första perioden slutade mållös. Calgary startade andra perioden bäst. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Yegor Sharangovich och Blake Coleman innan Vegas svarade och gjorde 1-0 genom Anthony Mantha. I tredje perioden var Calgary starkast och gick från 2-1 till 4-1 genom två snabba mål i slutet av perioden av Matt Coronato och Blake Coleman och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 2.58 kvar att spela.

Calgary ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Vegas är på tredje plats.