Buffalo besegrade Minnesota med knapp marginal

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Buffalo i matchen mot Minnesota i KeyBank Center. Laget vann lördagens match i NHL med 3-2 (1-1, 1-0, 1-1).

Första perioden var jämn. Buffalo inledde bäst och tog ledningen genom Henri Jokiharju efter 18.02, men Minnesota kvitterade genom Kirill Kaprizov i slutet av perioden. Efter 19.02 i andra perioden slog Jeff Skinner till, och gav Buffalo ledningen. Buffalo utökade ledningen genom JJ Peterka efter 3.33 i tredje perioden.

Joel Eriksson Ek reducerade förvisso, men närmare än 3-2 kom inte Minnesota.

Buffalo har tre segrar och två förluster och 17–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Minnesota har två vinster och tre förluster och 15–18 i målskillnad. Det här var Buffalos andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Minnesotas fjärde uddamålsförlust.

Buffalos nya tabellposition är sjätte plats, medan Minnesota är på sjätte plats.