Arizona Coyotes tunga svit fortsätter – 1-5 mot Carolina

Det räcker inte hela vägen till seger för Arizona Coyotes. Det står klart efter 1-5 (1-2, 0-2, 0-1) hemma mot Carolina. Det var Arizona Coyotes åttonde match i rad utan seger i NHL.

Carolina startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig ledningen med 0-2, genom mål av Jordan Martinook och Jalen Chatfield innan Arizona Coyotes svarade och gjorde 2-1 genom Dylan Guenther. I andra perioden var Carolina starkast och gick från 1-2 till 1-4 genom mål av Seth Jarvis och Teuvo Teräväinen. 4.37 in i tredje perioden nätade Carolinas Michael Bunting framspelad av Martin Necas och Jack Drury och ökade ledningen för Carolina. 1-5-målet blev matchens sista.

Resultatet innebär att Arizona Coyotes ligger kvar på sjunde plats och Carolina på andra plats i tabellen.