Anaheim Ducks besegrade Buffalo efter Jakob Silfverbergs dubbel

Det blev Anaheim Ducks som gick segrande ur mötet med Buffalo i NHL på hemmaplan, med 4-2 (1-0, 2-0, 1-2).

Anaheim Ducks tog ledningen efter fem minuters spel, genom Jakob Silfverberg assisterad av Radko Gudas och Cam Fowler. Anaheim Ducks startade andra perioden bäst och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Sam Carrick och Jakob Silfverberg. 14.41 in i tredje perioden nätade Buffalos Jordan Greenway framspelad av Rasmus Dahlin och Dylan Cozens och reducerade för Buffalo.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, Anaheim Ducks med 14–18 och Buffalo med 9–8 i målskillnad.

Det här betyder att Anaheim Ducks ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Buffalo på sjunde plats.

I nästa omgång har Anaheim Ducks Dallas borta i American Airlines Center, fredag 26 januari 02.00. Buffalo spelar borta mot Los Angeles torsdag 25 januari 04.30.