Winnipegs segerrad fortsätter efter 6-3 mot Pittsburgh

Winnipeg fortsätter starkt i NHL. När laget mötte Pittsburgh hemma i Bell MTS Place på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 6-3 (0-0, 3-2, 3-1). I och med detta har Winnipeg fem segrar i rad.

Första perioden blev mållös. Winnipeg var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 3-2.

2.14 in i tredje perioden nätade Pittsburghs Lars Eller ännu en gång och kvitterade för Pittsburgh.

5.06 in i perioden slog Adam Lowry till framspelad av Mason Appleton och Josh Morrissey och gav laget ledningen för Winnipeg.

Efter 8.15 slog Mason Appleton till framspelad av Neal Pionk och ökade ledningen för Winnipeg.

Efter 17.30 nätade Nino Niederreiter och ökade ledningen för Winnipeg. 6-3-målet blev matchens sista.

För tabellens utseende betyder det här att Winnipeg ligger på första plats medan Pittsburgh har fjärdeplatsen.

Nästa gång lagen spelar i serien är onsdag 23 oktober. Då möter Winnipeg St Louis i Enterprise Center 02.00. Pittsburgh tar sig an Calgary borta 03.30.