Washington vinnare mot New Jersey – avgjorde i förlängningen

Matchen mellan hemmalaget New Jersey och gästande Washington i NHL var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde Washington avgöra till 6-5 (3-1, 2-2, 0-2, 1-0). Stor matchhjälte med bara 60 sekunder kvar i förlängningen blev Tom Wilson som satte det avgörande målet.

I första perioden var det Washington som var starkast. Laget vann perioden med 1-3.

Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 3-5.

3.44 in i tredje perioden slog Dawson Mercer till framspelad av Nico Hischier och Timo Meier och reducerade för New Jersey.

Efter 12.28 nätade Dougie Hamilton och kvitterade för New Jersey.

I förlängningen tog det 4.00 innan Washington avgjorde till 5-6. Matchvinnare för bortalaget blev Tom Wilson. Målet var Tom Wilsons femte i NHL.

Tom Wilson gjorde två mål för Washington och ett assist. Nico Hischier stod för tre poäng, varav två mål för New Jersey.

New Jersey har tre vinster och två förluster och 18–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna. Det här var Washingtons andra uddamålsseger.

Det här betyder att Washington ligger på tredje plats i tabellen, och att New Jersey fortfarande leder serien, två poäng före NY Rangers.

Nästa motstånd för New Jersey är Tampa Bay. Lagen möts onsdag 23 oktober 00.45 i Prudential Center.