Vita Hästen vann mot Borås

Vita Hästen vann mötet i J18 Regional syd herr på hemmaplan mot Borås, med 6-2 (2-0, 4-1, 0-1).

I början av matchen var Vita Hästen starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Ossie Liljeblad och Henry Fägersjö. Även i andra perioden var det hemmalaget som var starkast. Laget vann perioden med 4-1 och ställningen efter två perioder var 6-1.

1.01 in i tredje perioden slog Isac Petersson till framspelad av Albin Carlsson och reducerade för Borås. Men mer än så orkade Borås inte med.

Vita Hästens Henry Fägersjö stod för två mål och ett assist.

För Vita Hästen gör resultatet att laget nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Borås är på elfte plats.

Nästa motstånd för Vita Hästen är Troja-Ljungby J18. Lagen möts torsdag 3 oktober 19.00 i Ljungby Arena.