Vita Hästen höll inte hela matchen hemma mot Linköping

Matchen mellan Vita Hästen och Linköping i J18 Regional syd herr var jämn i två perioder. Men i tredje perioden avgjorde Linköping matchen och vann med 4-1 (1-0, 0-1, 3-0).

Gästerna Linköping startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 53 sekunder slog David Norgren till på pass av Douglas Paul. Efter 6.18 i andra perioden slog Emil Önander till, framspelad av Liam Eneman och Mio Svanberg och kvitterade för Vita Hästen. Linköping spelade bra i tredje perioden och gick från 1-1 till 1-4 genom mål av Milton Carpenhammar, Douglas Paul och Axel Bjurman och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 3.25 kvar att spela.

Nästa motstånd för Vita Hästen är Växjö. Lagen möts torsdag 10 oktober 19.00 i Vida Arena.