Väntad seger för Karlskrona som förlänger vinstsviten - hockeysverige.se

Väntad seger för Karlskrona som förlänger vinstsviten

Allt talade för seger för Karlskrona, och så blev det också när det formstarka laget mötte Alvesta på bortaplan. Efter segersiffrorna 4-1 (2-0, 1-0, 1-1) har nu Karlskrona fem raka segrar. Alvesta har fem förluster i rad i HockeyEttan södra.

Karlskrona startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Filip Cruseman och Robin Carlsson. Efter 7.44 i andra perioden slog Axel Björnkvist till, framspelad av Alexander Bergström och David Karlström och gjorde 0-3. Efter 8.31 i tredje perioden ökade Karlskrona på till 0-4 genom Lukas Fredin.

Erik Perlaky reducerade förvisso, men närmare än 1-4 kom inte Alvesta. Karlskrona tog därmed en säker seger.

Söndag 13 oktober 16.00 spelar Alvesta borta mot Pantern. Karlskrona möter Västervik hemma i NKT Arena fredag 11 oktober 19.00.