Vancouver tog ny seger mot Edmonton

Vancouver har kommandot om matchserien mot Edmonton i Stanley Cup-kvartsfinal herr, efter seger på hemmaplan med 3-2 (1-2, 1-0, 1-0). Vancouver har greppet om matchserien med 3-2, och behöver bara en seger till för att ta sig till semifinal.

J.T. Miller slog till med bara 32 sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Edmonton tog ledningen efter fyra minuters spel, genom Evander Kane på pass av Leon Draisaitl och Vincent Desharnais.

Vancouver kvitterade till 1-1 efter 17.26, genom Carson Soucy.

Edmonton tog ledningen på nytt efter 17.52, när Mattias Janmark slog till framspelad av Connor Brown och Brett Kulak.

Efter 5.15 i andra perioden nätade Phillip Di Giuseppe, och kvitterade för Vancouver. Laget avgjorde matchen med 32 sekunder kvar att spela genom J.T. Miller framspelad av Elias Lindholm och Elias Pettersson. Miller fullbordade därmed Vancouvers vändning.

Nästa match spelas på söndag 02.00, i Rogers Place.