Valbo J20 toppar tabellen efter seger mot Orsa - hockeysverige.se

Valbo J20 toppar tabellen efter seger mot Orsa

Valbo J20 är ny serieledare i J20 Region väst herr efter hemmaseger med 6-3 (2-0, 1-2, 3-1) mot Orsa. Valbo J20 leder serien två poäng före Grums. Orsa ligger på sjunde plats i tabellen.

I och med detta har Valbo J20 fyra raka segrar i J20 Region väst herr.

I början av matchen var Valbo J20 starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Emil Hedin och Olle Bjälkefors. Efter 10.00 i andra perioden nätade Wiggo Rauch, framspelad av Mikhail Vasilev och Martin Sucksdorff och reducerade åt Orsa.

Wiggo Rauch gjorde dessutom 2-2 efter 10.43 på pass av Kasper Björck.

Valbo J20:s Filip Hultgren gjorde 3-2 efter 14.23 på pass av Calle Zetterholm och Isac Winroth.

9.37 in i tredje perioden slog Angelo Lundvik till på pass av Filip Hultgren och ökade ledningen för Valbo J20.

17.31 in i perioden nätade Orsas Wiggo Rauch på nytt framspelad av Kasper Björck och Isak Sjöberg och reducerade för Orsa. Mer än så blev det dock inte för Orsa.

Valbo J20 ökade också ledningen till 5-3 med 1.51 kvar att spela genom Felix Åkerson framspelad av Olle Bjälkefors.

Valbo J20 punkterade matchen med ett 6-3-mål med nio sekunder kvar att spela återigen genom Emil Hedin. 6-3-målet blev matchens sista.

Wiggo Rauch gjorde tre mål för Orsa. Emil Hedin stod för tre poäng, varav två mål för Valbo J20 och Felix Åkerson gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Nästa motstånd för Valbo J20 är Hudiksvall. Lagen möts lördag 12 oktober 16.40 i Holmen Center.