Valbo J18 föll – släppte in fyra mål i tredje perioden mot Leksand

Bortalaget Valbo J18 var inte borträknat mot Leksand inför tredje perioden. Men där trampade Leksand rejält på gasen och vann till slut med hela 6-0 (0-0, 2-0, 4-0) i matchen i J18 Regional väst herr.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. I andra perioden var det Leksand som dominerade och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Rasmus Orenäs och Leo Gürler. Leksand fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-0. Målen i sista perioden gjordes av Gustav Svedlund, Olle Därth, Vilgot Driberg och Rasmus Orenäs.

Leksands Joel Dahlström Collander hade tre assists.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Leksand på fjärde plats och Valbo J18 på tionde plats. Ett fint lyft i tabellen för Leksand som så sent som den 25 september låg på åttonde plats.

Nästa motstånd för Valbo J18 är Grums. Lagen möts söndag 27 oktober 14.25 i NickBack Arena.