Underläge i tredje perioden – då vände Enköping och vann

Hemmalaget Vallentuna hade greppet inför tredje perioden och ledde med 1-0 i HockeyEttan östra. Men Enköping vände på matchen och vann till slut med 3-2.

Alfred Aalto stod för Enköpings avgörande mål 16.34 in i tredje perioden.

Den första perioden slutade 0–0. Det var först 11.48 in i andra perioden som Vallentuna tog ledningen genom Lukas Paulsson på pass av Tim Bergström och Simon Delden.

Vallentuna utökade ledningen genom Erik Andersson efter 1.09 i tredje perioden.

Enköping gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 2-0 till ledning med 2-3. Det sista målet kom med 03.26 kvar av matchen.

Det här var Vallentunas andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Enköpings andra uddamålsseger.

Det här betyder att Vallentuna ligger kvar på femte plats i tabellen, och Enköping på nionde plats.

Vallentuna tar sig an Hanviken i nästa match borta söndag 27 oktober 16.00. Enköping möter Sollentuna borta söndag 3 november 15.00.