Två snabba mål i sista perioden avgjorde för Hanviken mot Wings Arlanda

En jämn match mellan hemmalaget Wings Arlanda och gästande Hanviken avgjordes först i tredje perioden, där Albin Pedersen gjorde 1-5 och Sebastian Frantz en minut senare gjorde 1-6. Hanviken vann matchen i HockeyEttan östra med 6-1 (0-1, 1-0, 5-0).

Wings Arlanda tog ledningen efter 11.50, genom Simon Hedlund framspelad av Carl Aronsson och Sebastian Lindström. Efter 1.19 i andra perioden nätade Eric Eljas, på pass av Isak Dahlin och Edvin Isén och kvitterade för Hanviken. Hanviken spelade bra i tredje perioden och gick från 1-1 till 1-6 genom två mål av Albin Pedersen, ett mål av Eric Eljas, ett mål av Sebastian Frantz och ett mål av Mika Ounasvuori och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 16 sekunder kvar att spela.

Eric Eljas gjorde två mål för Hanviken och spelade dessutom fram till ett mål och Edvin Isén hade tre assists.

Wings Arlanda ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Hanviken är på tredje plats.

I nästa match möter Wings Arlanda Surahammar borta och Hanviken möter Vallentuna hemma. Båda matcherna spelas söndag 27 oktober 16.00.