Två snabba mål gav Tyresö Hanviken Hockey tre poäng mot SDE

Matchen mellan hemmalaget Tyresö Hanviken Hockey och gästande SDE var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Tyresö Hanviken Hockey med två snabba mål – genom Marcus Strömberg till 3-2 och en minut senare Lukas Grzymek till 4-2 och vann matchen i J18 regional öst herr med 4-2 (1-0, 1-2, 2-0).

Tyresö Hanviken Hockey tog ledningen efter 6.28, genom Michal Hornícek. Efter 11.19 i andra perioden slog Elton Mannerhill till, framspelad av William Jonsson Eidsheim och kvitterade för SDE.

Tyresö Hanviken Hockeys Kevin Eklund gjorde 2-1 efter 12.04 på pass av Lukas Grzymek.

SDE:s William Jonsson Eidsheim gjorde 2-2 efter 19.06 på pass av Scott Paulsson och Elvis Langvardt.

Tyresö Hanviken Hockey startade tredje perioden bäst och gick från 2-2 till 4-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Marcus Strömberg och Lukas Grzymek och avgjorde matchen.

I tabellen innebär det här att Tyresö Hanviken Hockey nu ligger på nionde plats. SDE är på sjunde plats.

Söndag 20 oktober spelar Tyresö Hanviken Hockey hemma mot Djurgården 19.30 och SDE mot SSK J18 hemma 17.40 i Stockhagens Ishall.