Tung bortaförlust för Östersund mot Luleå

Östersund hade en riktigt tung match borta mot Luleå, och förlorade med hela 0-10 (0-3, 0-5, 0-2) i J18 Regional norr herr.

Luleå spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Måns Josbrant och ett mål av Tsimafej Tuzin. Och det var bara början. Även i andra perioden var det hemmalaget som var starkast. Laget vann perioden med hela 5-0 och ställningen efter två perioder var 8-0.

Luleå fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-0. Målen i sista perioden gjordes av Isak Linder och Leonards Aleksandrs Grundmanis.

Tsimafej Tuzin gjorde två mål för Luleå och spelade dessutom fram till två mål och Måns Josbrant gjorde tre mål.

Det här betyder att Östersund ligger på åttonde plats i tabellen, och att Luleå leder serien.

Nästa motstånd för Östersund är Boden. Lagen möts söndag 20 oktober 11.30 i Hive Arena.