Troja-Ljungby J18 vinnare mot Oskarshamn – avgjorde i förlängningen

Det blev en riktigt spännande match när Oskarshamn mötte Troja-Ljungby J18 i J18 Regional syd herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där Troja-Ljungby J18 var starkast, och segerresultatet blev därmed 3-2 (0-0, 2-0, 0-2, 1-0). Stor matchhjälte i förlängningen blev Vide Holmberg som gjorde det avgörande målet.

– Tycker vi gör en bra laginsats och känner att det är vi som för spelet i cirka 50 min. Hade vi satt ett par av våra chanser kunde det varit ett poäng till, men vi är glada med en välförtjänt vinst i OT, tyckte Troja-Ljungby J18:s tränare Marcus Shellhammer, efter matchen.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. I andra perioden var det Troja-Ljungby J18 som var starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Milo Hägg och Truls Estenstad. Oskarshamn reducerade och kvitterade till 2-2 genom två mål av Axel Flink i tredje perioden. Det sista målet kom med 1.2 kvar att spela. I förlängningen tog det 1.59 innan Troja-Ljungby J18 avgjorde till 2-3. Matchvinnare för bortalaget blev Vide Holmberg.

Det här var Troja-Ljungby J18:s andra uddamålsseger.

Nästa motstånd för Troja-Ljungby J18 är Frölunda. Lagen möts söndag 20 oktober 12.00 i Ljungby Arena.