Tredje perioden avgörande när Tingsryd föll mot Helsingborg

Tingsryd var med bra borta mot Helsingborg i J20 Region syd herr, men föll trots det med 2-3 (0-1, 2-1, 0-1). Avgörandet kom i tredje perioden, där Helsingborg var hetare.

Julius Ekeroth blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål 13.32 in i tredje perioden.

Helsingborg tog ledningen efter 6.39, genom Otto Dahlkvist. Efter 1.39 i andra perioden nätade Edvin Persson Norén, framspelad av Josef Alpsten och Algot Danielsson och kvitterade för Tingsryd.

Algot Persson gjorde dessutom 1-2 efter 9.03 på pass av Isak Rosén.

Helsingborgs William Wallinder gjorde 2-2 efter 15.10 på pass av Elias Henriksson och Julius Ekeroth.

13.32 in i tredje perioden slog Julius Ekeroth till framspelad av Elias Henriksson och Vincent Klinteberg och avgjorde matchen för Helsingborg.

Helsingborg har nu tre poäng medan Tingsryd står utan poäng när båda lagen har spelat två matcher.

Nästa motstånd för Tingsryd är Tranås. Lagen möts lördag 28 september 13.10 i Dackehallen.