Tre poäng till Wings Arlanda efter avgörande i slutperioden mot Göta Traneberg

Wings Arlanda vann hemma mot Göta Traneberg i J20 Region öst herr med 3-1 (0-0, 0-0, 3-1). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Wings Arlanda avgjorde.

Det gjordes inga mål i matchens två första perioder.

Wings Arlanda tog ledningen först efter tio minuters spel i tredje perioden, genom Albin Bergsten på pass av Filip Wennman och Elliot Gille-Pettersson.

15.07 in i tredje perioden nätade Göta Tranebergs Gustav Fondelius framspelad av Victor Elias och Kristoffer Lundh och kvitterade för Göta Traneberg.

16.34 in i perioden slog Eliott Zetterberg till på pass av Odin Johnsson Berger och Max Gustafsson och gav laget ledningen för Wings Arlanda.

Laget punkterade matchen med ett 3-1-mål med 38 sekunder kvar att spela genom Olle Dahlman framspelad av Linus Åberg. 3-1-målet blev matchens sista.

Wings Arlanda ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Göta Traneberg är på tionde och sista plats.

Lördag 12 oktober möter Wings Arlanda Huddinge borta 16.00 och Göta Traneberg möter Tyresö Hanviken Hockey borta 17.30.