Tre poäng till Wings Arlanda efter avgörande i slutperioden mot Enköping

Wings Arlanda vann borta mot Enköping i HockeyEttan östra med 3-2 (0-1, 1-0, 2-1). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Wings Arlanda avgjorde.

Enköping startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 1.19 slog Tobias Smids till på pass av Sebastian Ehrencrona och Wilmer Lindblad. Efter 9.23 i andra perioden slog Viktor Mattsson till, framspelad av Lukas Cederholm och Alex Ek och kvitterade för Wings Arlanda. Wings Arlanda startade också tredje perioden bäst. Laget gick från 1-1 till 1-3 genom mål av Didrik Lif och Simon Hedlund. Enköping gjorde 2-3 genom Alfred Aalto efter 19.13 men kom aldrig närmare.

Det här var Enköpings andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Wings Arlandas tredje uddamålsseger.

Wings Arlanda ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Enköping är på nionde plats.

I nästa match möter Enköping Vallentuna borta och Wings Arlanda möter Hanviken hemma. Båda matcherna spelas onsdag 23 oktober 19.00.