Tre poäng till Lidingö efter snabba mål mot Tyresö Hanviken Hockey

Lidingö vann borta mot Tyresö Hanviken Hockey i J18 regional öst herr med 3-2 (1-0, 0-1, 2-1). Matchen var helt jämn efter två perioder, men avgjordes när Matej Vitek gjorde 1-2 och Matthew Topham drygt en minut senare gjorde 1-3.

Lidingö började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 2.03 slog Otto Gregersen till framspelad av Ludvig Malmström och Daniel Kazimov. Efter 1.03 i andra perioden slog Tim Rillver till, på pass av Liam Norman och Carl Hemb och kvitterade för Tyresö Hanviken Hockey. Lidingö startade tredje perioden starkast. Laget gick upp till en 1-3-ledning genom mål av Matej Vitek och Matthew Topham. Tyresö Hanviken Hockey gjorde 2-3 genom Aron Ahnlund efter 17.13 men kom aldrig närmare.

Tyresö Hanviken Hockey har en vinst och fyra förluster och 13–24 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lidingö har två vinster och tre förluster och 11–29 i målskillnad. Det här var Lidingös tredje uddamålsseger.

I tabellen innebär det här att Lidingö nu ligger på tionde plats. Tyresö Hanviken Hockey är på nionde plats.

Nästa motstånd för Lidingö är SSK J18. Lagen möts tisdag 29 oktober 19.00 i Scaniarinken.