Tre poäng för Wings Arlanda hemma mot Nyköping

Det blev seger för hemmalaget Wings Arlanda i matchen mot Nyköping i Pinbackshallen. Laget vann söndagens match i HockeyEttan östra med 3-2 (0-0, 2-0, 1-2).

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. I andra perioden var det Wings Arlanda som var vassast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Oscar Sarhus och Viktor Mattsson. Nyköping reducerade dock till 2-1 genom William Hildebertszon tidigt i tredje perioden av matchen.

Wings Arlanda gjorde 3-1 genom Alex Ek efter 15.50 och tog ett rejält grepp om matchen.

Jonas Risberg reducerade dock för Nyköping med bara en minut kvar att spela och gjorde slutet spännande.

Båda lagen har haft en tuff start på serien. Wings Arlanda tog nu sin första seger och Nyköping är helt utan poäng efter tre spelade matcher.

Wings Arlanda tar sig an Sollentuna i nästa match borta söndag 6 oktober 15.00. Nyköping möter Surahammar hemma lördag 5 oktober 16.00.