Toronto slog Pittsburgh efter William Nylanders dubbel

Det blev Toronto som gick segrande ur mötet med Pittsburgh i NHL på hemmaplan, med 4-2 (0-1, 2-0, 2-1).

Första perioden var jämn. Pittsburgh inledde bäst och tog ledningen genom Kris Letang efter 10.58, men Toronto kvitterade genom William Nylander i slutet av perioden. Toronto gjorde också 2-1 efter 2.53 i andra perioden när Matthew Knies hittade rätt på pass av Morgan Rielly och Mitch Marner. Toronto utökade ledningen genom Mitch Marner efter 2.16 i tredje perioden.

Pittsburgh reducerade dock till 3-2 genom Rickard Rakell efter 12.29 av matchen.

Toronto kunde dock avgöra till 4-2 med 22 sekunder kvar av matchen genom William Nylander.

Toronto ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Pittsburgh ligger på femte plats.

Torsdag 17 oktober 01.30 spelar Toronto hemma mot Los Angeles. Pittsburgh möter Montreal borta i Bell Centre tisdag 15 oktober 01.30.