Timrå segrare borta mot Modo Hockey J18

Timrå vann borta mot Modo Hockey J18 i J18 Regional norr herr. Matchen på onsdagen slutade 3-5 (1-2, 2-2, 0-1).

Timrås tränare Martin Nilsson:

– Stora revanschveckan har börjat då vi möter samma lag som förra veckan och nu ska vi ta 9 istället för tre poäng. Tålamodet var nyckeln till dagens seger. Om jag tycker det är märkligt att vi inte har någon uttagen till landslaget? Jo men jag tycker vi har spelare som skulle tillföra. Jag tror vi har någon i “blågula”-dressen innan säsongen är slut.

Timrå tog ledningen efter tio minuters spel, genom Edwin Annerstedt.

Modo Hockey J18 kvitterade till 1-1 efter 14.17, när Christian Furuvik slog till assisterad av Ludvig Bodén.

Timrå tog ledningen på nytt efter 14.36, när Axel Carnbro hittade rätt framspelad av Ilari Kapanen och Filip Sjölund.

Efter 1.13 i andra perioden gjorde Timrå 1-3 genom Alex Kristiansson.

Modo Hockey J18 reducerade dock till 2-3 genom Kristian Hägglöf efter 6.59 av perioden.

Timrå utökade ledningen på nytt genom Alvin Svanlund efter 11.55 och kom allt närmare segern.

Modo Hockey J18 gjorde 3-4 genom Milan Sundström med 1.29 kvar att spela av perioden. 1.48 in i tredje perioden slog Oliver Bengtsson till och ökade ledningen för Timrå. 3-5-målet blev matchens sista.

Båda lagen har nu tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, Modo Hockey J18 med 24–20 och Timrå med 22–14 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Modo Hockey J18 nu ligger på fjärde plats. Timrå är på femte plats.

På lördag 19 oktober 16.00 spelar Modo Hockey J18 hemma mot Skellefteå, och Timrå hemma mot Sunderby.