Svårstoppade Troja-Ljungby fortsätter vinna – 8-1 mot Tyringe - hockeysverige.se

Svårstoppade Troja-Ljungby fortsätter vinna – 8-1 mot Tyringe

Det blev 8-1 (4-0, 2-1, 2-0) borta mot Tyringe på onsdagen och därmed också den fjärde raka segern i HockeyEttan södra för Troja-Ljungby. Det innebär också att Tyringe åkte på fjärde raka förlusten.

I matchen var det Troja-Ljungby som dominerade och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom två mål av Mikael Roslund, ett mål av Oscar Nordin och ett mål av Joel Wahlgren. Och det var bara början. Troja-Ljungby gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 0-4 till 0-6, målen av Jonathan Andersen och Isak Salqvist.

Tyringe reducerade dock till 1-6 genom Liam Almlund Ek med 2.25 kvar att spela av perioden. Troja-Ljungby fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Calle Wäng och Jonathan Andersen.

Troja-Ljungbys Max Wahlgren hade tre assists.

Tyringe ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Troja-Ljungby ligger på andra plats.

Söndag 13 oktober 16.00 spelar Tyringe borta mot Halmstad. Troja-Ljungby möter Mörrum hemma i Ljungby Arena fredag 11 oktober 19.00.