Sundsvall J20 fortsätter vinna – 6-3 mot Njurunda

Segertåget fortsätter för Sundsvall J20. Mot Njurunda hemma i Brandcode Center på måndagen blev det seger igen. Laget vann med 6-3 (0-0, 4-2, 2-1) och har nu fyra segrar i rad i J20 Region norr B herr.

Njurundas tränare Robin Bredberg tyckte till om matchen:

– Vi gör en helt okej match men tyvärr bjuder vi på lite för mycket bakåt för att vi ska kunna ta poäng idag.

Den första perioden slutade mållös. Sundsvall J20 dominerade i andra perioden. Laget vann perioden med 4-2.

7.03 in i tredje perioden nätade Njurundas Edwin Södergren framspelad av Anton Fahlgren och Marks Mezins och reducerade för Njurunda. Fler mål än så blev det inte för Njurunda.

15.47 in i perioden slog Isak Bergetoft till på pass av Mille Abrahamsson och Tage Hjelm och ökade ledningen för Sundsvall J20.

Laget punkterade matchen med ett 6-3-mål med 24 sekunder kvar att spela genom Arvid Häggström på pass av Isak Bergetoft och Lukas Bryngelsson. 6-3-målet blev matchens sista. Målet var Arvid Häggströms femte i J20 Region norr B herr.

Njurundas Marks Mezins hade tre assists. Isak Bergetoft och Arvid Häggström gjorde ett mål och två assist var för Sundsvall J20.

Sundsvall J20 har nu tolv poäng efter fyra spelade matcher, medan Njurunda har två poäng efter tre matcher.

Nästa motstånd för Sundsvall J20 är Ånge. Lagen möts torsdag 17 oktober 19.30 i Brandcode Center. Njurunda tar sig an Kovland borta onsdag 23 oktober 19.30.