Strömsbro föll trots Casper Carlssons och Neo Modighs mål

Strömsbro fick se sig besegrat efter ett avgörande med 2.41 kvar att spela av matchen i mötet med Hudiksvall på hemmaplan i J20 Region väst herr, med 2-3 (0-1, 2-0, 0-2).

– Bra andra period. Svag första och sista, tyvärr, kommenterade Strömsbros tränare Rasmus Martinsson.

Emil Schönqvist-Heikkilä stod för Hudiksvalls avgörande mål 17.19 in i tredje perioden.

Hudiksvall tog ledningen efter 9.37, genom Gustaf Egmar framspelad av Wilmer Henriksson. Efter 11.52 i andra perioden slog Casper Carlsson till, och kvitterade för Strömsbro.

Neo Modigh gjorde dessutom 2-1 efter 14.25 på pass av Emil Höglund-Cederloo.

16.17 in i tredje perioden slog Måns Fagerström till och kvitterade för Hudiksvall.

Efter 17.19 nätade Emil Schönqvist-Heikkilä på pass av Gustaf Egmar och avgjorde matchen.

Båda lagen har nu två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, Strömsbro med 21–19 och Hudiksvall med 10–19 i målskillnad. Det här var Strömsbros tredje uddamålsförlust den här säsongen.

För tabellens utseende betyder det här att Strömsbro ligger på sjätte plats medan Hudiksvall har femteplatsen.

Nästa motstånd för Strömsbro är Malung. Lagen möts lördag 12 oktober 16.00 i Malungs Ishall.