Strafförlust för SDE borta mot Väsby

SDE mötte Väsby borta i J20 Div 1 östra A herr på måndagen. Vid ordinarie matchslut var matchen oavgjord, och inte heller i förlängningen kunde något lag avgöra. Först i straffläggningen avgjorde hemmalaget till 4-3 (0-0, 3-1, 0-2, 0-0, 1-0).

Första perioden blev mållös. Väsby hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.09 genom Wiggo Andersson, och gick upp till 2-0 innan SDE svarade.

Till slut blev det 3-1 till Väsby. SDE reducerade och kvitterade till 3-3 genom Vilmer Nyman och Pontus Dahlén i tredje perioden. Det sista målet kom med 2.28 kvar att spela.

Förlängningen blev mållös.

Förlusten var SDE:s andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Väsby nu ligger på fjärde plats i tabellen, och SDE är på femte plats.

Nästa motstånd för SDE är Järfälla. Lagen möts lördag 12 oktober 17.00 i Järfälla Ishall.