Straffar avgjorde – Tingsryd vann mot Malmö

Tingsryd spelade mot Malmö hemma i en riktigt jämn match i J18 Regional syd herr. Efter ordinarie matchtid var matchen oavgjord, lika så efter förlängningen, och först i straffläggningen kunde hemmalaget avgöra till 4-3 (1-0, 1-2, 1-1, 0-0, 1-0). Det avgörande straffmålet stod Ville Clarberg för.

Tingsryd tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Noah Brattlöf. Efter 5.49 i andra perioden slog Hugo Svensson Schramm till, på pass av Oliver Green och kvitterade för Malmö.

Oliver Green gjorde dessutom 1-2 efter 9.32 framspelad av Justus Ehrnström och Noel Stenlund.

Tingsryds Elliot Pettersson gjorde 2-2 efter 14.47 på pass av Nils Stenberg och Carl Rasmusson.

Efter 6.35 i tredje perioden gjorde Malmö 2-3 genom Isac Johansson.

Tingsryd gjorde 3-3 genom Alfred Carlsson med 3.10 kvar att spela av matchen. I straffläggningen var det Tingsryd som avgjorde till 4-3. Den avgörande straffen stod Ville Clarberg för.

Det här betyder att Tingsryd nu ligger på femte plats i tabellen, och Malmö är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Tingsryd är Karlskrona. Lagen möts söndag 13 oktober 16.00 i NKT Arena.