Straffar avgjorde – Mörrum vann mot Tingsryd J20

Mörrum spelade mot Tingsryd J20 hemma i en riktigt jämn match i J20 Div 1 D syd herr. Efter ordinarie matchtid var matchen oavgjord, lika så efter förlängningen, och först i straffläggningen kunde hemmalaget avgöra till 4-3 (1-1, 0-0, 2-2, 0-0, 1-0). Det avgörande straffmålet stod Elliot Stahmann för.

Det var första segern för Mörrum. I premiären förlorade laget med 2-6 mot Nybro .

Första perioden var jämn. Tingsryd J20 inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Lukas Mejrud efter bara tolv sekunder, men Mörrum kvitterade genom Hampus Eriksson efter 10.19. Mörrum gjorde också 2-1 efter 20.58 i andra perioden när Jonathan Thörn slog till framspelad av Lucas Johansson Blomgren. 6.57 in i tredje perioden nätade Tingsryd J20:s Edvin Degler och kvitterade för Tingsryd J20.

7.31 in i perioden slog Elliot Stahmann till framspelad av Arturs Medvedevs och Ludwig Johansson och gav laget ledningen för Mörrum.

Tingsryd J20 kvitterade till 3-3 med 1.19 kvar att spela genom Axel Jakobsson framspelad av Sigge Karlsson och Edvin Degler.