Straffar avgjorde för Dallas i hemmasegern mot San Jose

Dallas mötte San Jose hemma i en match i NHL som båda lagen kunde ha vunnit. Efter ordinarie matchtid var det oavgjort, och inte heller i förlängningen kunde något lag avgöra. Först efter straffar kunde hemmalaget vinna med 3-2 (0-0, 2-2, 0-0, 0-0, 1-0).

Det här innebär att Dallas nu har fyra segrar i följd i NHL.

Första perioden blev mållös. San Jose gjorde 0-1 genom Tyler Toffoli efter 6.24 i andra perioden.

Dallas kvitterade till 1-1 genom Matt Duchene efter 12.03 av perioden.

San Jose tog ledningen på nytt genom Ty Dellandrea efter 15.12.

Dallas gjorde 2-2 genom Roope Hintz med 2.48 kvar att spela av perioden. Tredje perioden blev mållös och det tog matchen till förlängning. I straffläggningen var det Dallas som avgjorde till 3-2. Den avgörande straffen stod Matt Duchene för.

Det här var Dallas andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också San Joses andra uddamålsförlust.

Dallas har nu åtta poäng efter fyra spelade matcher, medan San Jose har två poäng efter tre matcher.

Nästa gång lagen spelar i serien är fredag 18 oktober. Då möter Dallas Washington i Capital One Arena 01.00. San Jose tar sig an Chicago borta 02.30.