Storseger för Örebro Hockey J20 – 6-1 mot VIK Hockey J20

Örebro Hockey J20 tog en enkel seger mot VIK Hockey J20 hemma i Behrn Arena i J20 Nationell södra herr. Laget dominerade matchen, som slutade 6-1 (4-0, 2-0, 0-1).

I matchen var det Örebro Hockey J20 som dominerade och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom fyra snabba mål tidigt i perioden av Linus Sjöqvist, Melvin Fernström, Aapo Vanninen och Hugo Orrsten. Örebro Hockey J20 gjorde två mål i andra perioden och gick från 4-0 till 6-0, målen av Niklas Aaram Olsen och Max Hultdin, och punkterade matchen. 5.22 in i tredje perioden slog Kasper Dahlqvist till och reducerade för VIK Hockey J20. Fler mål än så blev det inte för VIK Hockey J20.

Niklas Aaram Olsen gjorde ett mål för Örebro Hockey J20 och spelade dessutom fram till två mål.

Söndag 20 oktober möter Örebro Hockey J20 SSK J20 hemma 12.30 och VIK Hockey J20 möter Färjestad borta 12.00.