Storförlust för Vita Hästen borta mot Rögle

Vita Hästen hade en tuff match mot Rögle i J18 Regional syd herr, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 0-7 (0-0, 0-5, 0-2).

Den första perioden slutade 0–0. I andra perioden var det Rögle som var vassast och ryckte åt sig ledningen med 5-0 genom två mål av Olle Bülow, ett mål av Linus Böös, ett mål av Valter Engström och ett mål av Melwin Högman. Det var bara början för Rögle. Rögle fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-0. Målen i sista perioden gjordes av Douglas Flygt och Mikael Kim.

Douglas Flygt gjorde ett mål för Rögle och spelade dessutom fram till två mål och Olle Bülow stod för två mål och ett assist.

För hemmalaget betyder resultatet andra plats i tabellen. Vita Hästen är på elfte plats. Ett fint lyft för Rögle som låg på sjunde plats så sent som den 2 oktober.

Nästa motstånd för Vita Hästen är HV 71. Lagen möts torsdag 24 oktober 19.40 i Himmelstalundshallen.