Storförlust för Sollentuna borta mot Almtuna

Sollentuna hade en riktigt tung match borta mot Almtuna, och förlorade med hela 2-9 (1-2, 1-4, 0-3) i J18 regional öst herr.

Första perioden var jämn. Sollentuna inledde bäst och tog ledningen genom Vincent Bengtsson efter 5.54, men Almtuna kvitterade genom Simon Nordin. Och Almtuna hann också ta ledningen, genom Robin Wallmark Holmström. Även i andra perioden var det hemmalaget som var starkast. Laget vann perioden med 4-1 och ställningen efter två perioder var 6-2.

Almtuna fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-2. Målen i sista perioden gjordes av Temujin Nilsson, Kian Clementsson Kinn och Oliver Wiita.

Kian Clementsson Kinn gjorde två mål för Almtuna och ett målgivande pass och Theodor Falkenhäll hade tre assists.

Nästa motstånd för Sollentuna är SDE. Lagen möts söndag 3 november 17.40 i Stockhagens Ishall.