Stark vändning till seger för Örebro Hockey mot Färjestad

Publiken fick se en tredje period där matchen vände i SHL mellan Örebro Hockey och Färjestad i Behrn Arena. Bortalaget Färjestad hade ledningen i början av tredje perioden, med 1-0, men Örebro Hockey vände matchen och vann till slut med 3-2.

Segern var Örebro Hockeys fjärde på de senaste fem matcherna.

Färjestad tog ledningen efter 20.49, genom David Tomasek assisterad av Viktor Lodin.

Örebro Hockey gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 0-1 till ledning med 3-1 inom bara 4.38.

Oskar Steen reducerade förvisso, men närmare än 3-2 kom inte Färjestad.

Det här var Örebro Hockeys andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Färjestads andra uddamålsförlust.

Örebro Hockey ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Färjestad ligger på fjärde plats.

På torsdag 17 oktober 19.00 spelar Örebro Hockey borta mot Rögle, och Färjestad hemma mot Malmö.