St Louis vände till seger mot Carolina

Bortalaget Carolina ledde matchen mot St Louis efter första perioden. I andra perioden fick St Louis rejäl utdelning och vände matchen med tre raka mål, och Carolina orkade aldrig resa sig. Till slut blev det 4-3 (0-1, 3-0, 1-2) i matchen i NHL.

Kasperi Kapanen slog till 4.21 in i sista perioden och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

Carolina startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 1.22 slog Andrei Svechnikov till framspelad av Sebastian Aho och Seth Jarvis. St Louis vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 0-1 till 3-1 i andra perioden inom bara 3.07. Carolina reducerade dock till 3-2 genom Shayne Gostisbehere tidigt i tredje perioden av matchen.

St Louis gjorde 4-2 genom Kasperi Kapanen efter 4.21.

Jack Roslovic reducerade förvisso, men närmare än 4-3 kom inte Carolina.

Det här var St Louis fjärde uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Carolina ligger på sjätte plats i tabellen, och St Louis är på femte plats.

Onsdag 23 oktober spelar St Louis hemma mot Winnipeg 02.00 och Carolina mot Edmonton borta 03.00 i Rogers Place.