SSK vann efter drömvändning i andra mot Vimmerby

Hemmalaget Vimmerby ledde matchen mot SSK inför andra perioden. Men där fick SSK rejäl utdelning med tre raka mål. Till slut blev det 1-3 (1-0, 0-3, 0-0) i matchen i Hockeyallsvenskan.

Vimmerby tog ledningen efter elva minuters spel, genom Jakob Heljemo på pass av Emil Öhrwall och Hugo Ollila. SSK gjorde dock tre raka mål i andra perioden och gick från underläge 1-0 till ledning med 1-3. SSK:s mål gjordes av Viktor Liljegren, Hampus Harlestam och Carter Souch. I tredje perioden höll SSK i sin 3-1-ledning och vann.

För Vimmerby gör resultatet att laget nu ligger på tionde plats i tabellen, medan SSK är på tredje plats.

Nästa motstånd för Vimmerby är Djurgården. SSK tar sig an Almtuna hemma. Båda matcherna spelas onsdag 2 oktober 19.00.