Sollentuna vände i tredje – och vann mot Wings Arlanda

Sollentuna hade problem och låg under med 1-2 efter två perioder i matchen i J20 Region öst herr mot Wings Arlanda i Sveab Arena. Men i tredje kom vändningen, genom mål av Todd Tjernlund och Isak Ringqvist, och till slut blev det 3-2 för hemmalaget Sollentuna.

Segern var Sollentunas fjärde på de senaste fem matcherna.

Den första perioden slutade mållös. Wings Arlanda startade andra perioden vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 0-2, genom mål av Odin Johnsson Berger och Olle Dahlman innan Sollentuna svarade och gjorde 2-1 genom Victor Logren. 3.36 in i tredje perioden nätade Sollentunas Todd Tjernlund på pass av Denver Tauschek och kvitterade för Sollentuna.

Efter 15.48 slog Isak Ringqvist till framspelad av Eric Hovmöller och Gustav Wiklund och avgjorde matchen. Därmed hade Sollentuna vänt matchen.

Det här var Sollentunas tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Wings Arlandas andra uddamålsförlust.

För Sollentuna gör resultatet att laget nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Wings Arlanda är på sjätte plats. Ett fint lyft för Sollentuna som låg på nionde plats så sent som den 11 oktober.

Lördag 2 november spelar Sollentuna borta mot Nacka 13.00 och Wings Arlanda mot Flemingsberg hemma 13.45 i Pinbackshallen.