Sjunde raka för Björklöven efter seger mot Tingsryd - hockeysverige.se

Vände 0-2 till 4-2 – sjunde raka för Björklöven

Formen är riktigt bra just nu för Björklöven. På onsdagen kom sjunde raka segern i Hockeyallsvenskan, 4-2 (0-0, 2-2, 2-0), borta mot Tingsryd. Det innebär att Tingsryd åkte på sjätte raka förlusten.

Björklöven vann borta mot Tingsryd. Foto: Bildbyrån

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. I andra perioden fortsatte lagen att följas åt. Tingsryd tog ledningen med 2-0 men Björklöven svarade sedan med två raka mål i slutet. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 2-2 efter två perioders spel.

Laget punkterade matchen med ett 2-4-mål med 1.36 kvar att spela genom Mattias Nörstebö assisterad av Lenni Killinen. Nörstebö fullbordade därmed Björklövens vändning.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Tingsryd på 14:e och sista plats och Björklöven i serieledning.

I nästa match, fredag 11 oktober 19.00, har Tingsryd Östersunds IK hemma i Dackehallen, medan Björklöven spelar borta mot Vimmerby.