Sjätte raka för Bodens HF efter seger mot Kiruna

Formen är riktigt bra just nu för Bodens HF. På onsdagen kom sjätte raka segern i Hockeyettan norra, 4-0 (1-0, 2-0, 1-0), hemma mot Kiruna. Det innebär att Kiruna åkte på sjätte raka förlusten.

Bodens HF tog ledningen efter 18.35, genom Joshua Laframboise på pass av Felix Dahlroth och Kevin Arvidsson. I andra perioden var Bodens HF starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Andreas Nilsson och Nils Thomasson. Bodens HF gjorde också 4-0 genom Henri Tamminen framspelad av Felix Dahlroth och Andreas Nilsson efter 13.30 i tredje perioden.

Bodens HF:s Andreas Nilsson stod för ett mål och två assists.

Det här betyder att Bodens HF är i fortsatt serieledning, med 23 poäng efter tio matcher, och Kiruna på sjätte plats med fem poäng.

I nästa match möter Bodens HF Sundsvall hemma och Kiruna möter Clemensnäs borta. Båda matcherna spelas söndag 27 oktober 16.00.