Selqvist och Tingshagen matchvinnare när Vännäs besegrade Björklöven - hockeysverige.se

Selqvist och Tingshagen matchvinnare när Vännäs besegrade Björklöven

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Vännäs i matchen mot Björklöven i Vännäs Ishall. Laget vann onsdagens match i J18 Regional norr herr med 2-1 (1-1, 1-0, 0-0).

Segern var Vännäs femte på de senaste sex matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Första perioden var jämn. Björklöven inledde bäst och tog ledningen genom Nick Travergård efter 5.12, men Vännäs kvitterade genom William Selqvist bara två minuter senare. Vännäs gjorde också 2-1 efter 7.10 i andra perioden när Andreas Tingshagen slog till framspelad av Anton Danemar och Kevin Fransson. Tingshagen fullbordade därmed lagets vändning. Tredje perioden blev mållös, och Vännäs höll i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Vännäs andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Björklövens andra uddamålsförlust.

För Vännäs gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Björklöven är på andra plats.

Vännäs tar sig an Ö-vik Hockey J18 i nästa match hemma tisdag 15 oktober 19.30. Björklöven möter samma dag 19.00 Clemensnäs hemma.