Seger på straffar för NY Islanders hemma mot Montreal

NY Islanders vann till slut en jämn match mot Montreal i NHL. Avgörandet kom först i straffläggningen där hemmalaget var starkare och vann med 4-3 (2-1, 0-1, 1-1, 0-0, 1-0). Det avgörande straffmålet stod Noah Dobson för.

NY Islanders startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Bo Horvat och Kyle Palmieri innan Montreal svarade och gjorde 2-1 genom Cole Caufield.

Efter 15.37 i tredje perioden gjorde NY Islanders 3-1 genom Anders Lee och tog ett rejält grepp om matchen.

Cole Caufield reducerade dock för Montreal med bara tre minuter kvar att spela och gjorde slutet spännande. NY Islanders gjorde 4-2 genom Noah Dobson med 15.60 kvar i perioden.

Logan Mailloux reducerade förvisso, men närmare än 4-3 kom inte Montreal.

NY Islanders Noah Dobson stod för ett mål och två assists.

Nästa gång lagen spelar i serien är onsdag 23 oktober. Då möter NY Islanders Detroit i UBS Arena 01.45. Montreal tar sig an NY Rangers hemma 01.15.